top of page

Про обласну виставку технічної творчості викладачів і студентів


2 червня 2017 року у Вінницькому технічному коледжі відбулася Обласна виставка технічної творчості викладачів і студентів коледжів та технікумів Вінницької області, в ході якої було презентовано кращі напрацювання молоді та її наставників за навчальний рік.

Виставка передбачає чотири номінації:

- «Методичне забезпечення» (навчальні підручники, методичні посібники та інші види методичного забезпечення навчальних занять, виконані і презентовані викладачами навчальних закладів-учасників;

- «Образотворче мистецтво» (мистецькі твори у різних художніх техніках живопису, графіки, скульптури, декоративно-прикладного мистецтва, виконані студентами і викладачами училища культури, педагогічних коледжів та технікумів);

- «Технічна творчість» (технічні вироби, які готують студенти в якості виконання своїх курсових і дипломних проектів);

- «Інформаційні технології» (розроблені інформаційні програми, гаджети тощо).

Кожний навчальний заклад має одну або дві експозиції залежно від напряму. У кожній номінації журі обирає кращі роботи й оголошує переможців.

Цього року Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського традиційно брав участь у перших двох номінаціях. Методист коледжу Кабзюк Надія Оксентіївна представляла напрацювання викладачів коледжу у номінації «Методичне забезпечення».

Члени журі відмітили стабільно високий рівень навчальних посібників і підручників, розроблених викладачами коледжу. Вони зауважили, що видання є зразковими як у своєму оформленні, так і в змістовності й актуальності.

Номінацію «Образотворче мистецтво» презентували викладачі коледжу Богуцький Сергій Петрович та Підгорна Надія Володимирівна. Студенти та викладачі циклової комісії образотворчого мистецтва та художньої праці запропонували для огляду 42 роботи, серед яких були вишиті студентами художніх груп жіночі сорочки, скатерки та рушники, оздоблені традиційною орнаментикою Вінниччини. Керівник Школьнік Оксана Олегівна підготувала для виставки роботи, виконані наступними студентками: Корнута Наталя, Стець Маргарита (21-ОМ), Домбровська Ірина, Мельник Олександра (31-ОМ), Волосянко Інна, Глушко Іванна, Островіцька Марія, Пелехата Лєна, Романчук Ангеліна та Романчук Альбіна (41-ОМ).

Богуцький Сергій Петрович продемонстрував живописні роботи, виконані студентами, що вивчають додаткову спеціалізацію «Керівник гуртка образотворчого мистецтв» (Борбелюк Ірина, Буденко Діана, Михайлова Руслана (41-Ш), Грамінська Віталія, Данилюк Аліса, Ніцевич Наталія, Ярославська Тетяна (42-Ш)).

Підгорна Надія Володимирівна підготувала до виставки живописні полотна, які виконали студенки-художниці бакалаврату Кльоц Ольга 1-БОМ та Мосьондз Аліна, Невська Вікторія, Півторикопна Олена Ігорівна (2-БОМ).

Романюк Альона Миколаївна запропонувала до експозиції від коледжу роботи, виконані в оригінальних графічних і живописних техніках. Вона підготувала вітражі, ліногравюри, аплікації у пейзажному, натюрмортному та портретному жанрах, які виконали студенти 2-БОМ групи. Мосьондз Аліна, Невська Вікторія, Півторикопна Олена, Ржемотарський Богдан, Ріпак Лілія, Філіпов Віталій.

6 живописних різножанрових полотен надала до огляду викладач образотворчого мистецтва Білик Ольга Іванівна.

Мочарний Роман Петрович підготував цікаві роботи студента 41-ОМ групи Лєдєньова Владислава. Глядачів вразила і досконала майстерність виконання його композицій, і те, що його художні роботи було виконано у художній техніці цифрового живопису.

У номінації «Образотворче мистецтво» журі виставки-конкурсу серед переможних назвало вишиту жіночу сорочку, виконану студенткою Стець Маргаритою (21-ОМ гр.), та живописні полотна Мосьондз Аліни і Невської Вікторії (2-БОМ гр.).


154 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page